Ansigtsmaling til fest

Når du skal til fester som f.eks. Karneval, Fastelavn, halloween fest, day of the dead og mange andre lignende fester, kan du med stor fordel gøre brug af ansigtsmaling i høj kvalitet, til at skabe det bedste look til festen.

Ansigtsmaling er velegnet til enhver fest, uanset om du er barn, ung eller voksen!
Hos Xtravagant finder du ansigtsmaling der er produceret i UK af PaintGlow, og er af høj kvalitet der giver gode farver og de bedste resultater.

På billedet her er der brugt ansigtsmaling i flere farver kombineret med UV Eye liner og øjenskygge. Det kunne være et oplagt look til Karneval!

Læs også hvordan du gøre dig klar til karneval

Gode råd til ansigtsmaling

Når du bruger ansigtsmaling til at skabe et look til den fest du skal til, kan du med fordel kombinere det med produkter som f.eks. UV Maling, Flydende latex, fake blood, UV eye liner og andre produkter, for at give dit look noget ekstra.
Med en kombination af flere produkter kan du på den måde slippe din fantasi fri – der er ingen grænse for hvor din fantasi kan føre dig hen! 
Vores ansigtsmaling giver en god dækning på huden, det betyder du ikke behøver at bruge så meget for at skabe gode resultater. 

Du kan male ansigtsmaling på krop og ansigt med en pensel, med fingrene, med en svamp eller andet.
På denne måde kan du skabe en helt masse forskellige resultater så det passer til det du har i tankerne.

For at gøre endnu mere ud af dit look til festen, kan du pifte dit outfit med et tylskørt i passende farve.

Vi håber at vi med dette korte indlæg har gjort dig klogere på ansigtsmaling og givet nogle gode tips til hvordan du kan gøre dit look bedre med ansigtsmaling.