Bliv klar til sommer festival

At gøre sig klar til en festival er noget af det mest spændende, du kan gøre. Man siger, at forbedelsen kan være lige så spændende og intens som selve festivalen! Lige fra at vælge dit outfit til at pakke alt det nødvendige, planlægge transport, budget osv… Uanset om det er roskilde festival, smuk fest eller for den sags skyld tomorrowland eller anden festival, får du her nogle tips til, hvordan du kan gøre dig klar til den kommende festival.

  • Undersøg hvilke artister der spiller
  • Planlæg budget for festivalen
  • planlæg outfit, tøj og skiftetøj
  • Sørg for telt, sovepose, nattøj osv.
  • Undersøg og planlæg transporten til og fra festivalen
  • Sørg for solcreme og rigelig med vand
  • Sørg for at kende festivalens regler og retningslinjer
  • Sørg for at have gyldigt ID – hvis det er en 18+ festival
  • Planlæg diverse underholdning i din camp

For at forberede sig til Festival bør man først og fremmest undersøge, hvilke artister der spiller og planlægge sin tid på festivalen derefter – det er i mange tilfælde selve artist-lineuppet der er afgørende for, om man har lyst til at tage afsted til en bestemt festival. Dernæst bør man sørge for at have nok penge med til billetter, mad og drikke, samt til transporten hjem igen. Det er også vigtigt at have et egnet telt og sovepose, hvis der er camping på festivalen.

Det er vigtigt at tjekke festivalen’s regler og retningslinjer for at sikre, at man har alt det nødvendige udstyr og ikke bringer ulovlige ting med. Dette kan omfatte ting som blandt andet alkohol, stoffer, og ild/bål/grill. Det er også vigtigt at have et gyldigt ID med, da man mange steder skal være 18+ år for at deltage i festivalen.

Det kan også være en god idé at undersøge transportmulighederne til og fra festivalen, da der kan være mange mennesker, der rejser på samme tid, særligt hvis det er en af de store festivaler du planlægger at tage til.

Sørg endelig også for, at have nok tøj og skiftetøj med, da vejret kan være usikkert, og det kan risikere at blive vådt og mudret på festivalpladsen! Tjek evt. vejrudsigten for at forberede dig på eventuelle dårlige vejr-dage, så du kan pakke det rigtige tøj.

Planlæg diverse underholdning i din camp

På festivaler som Roskilde festival og andre, bruger man meget tid i campen, og her kan det være en god idé at lave underholdning i form af musik, øl bowling, ølbong og beer pong konkurrence og meget mere. Du skal have den rette indstilling og være klar til at have det sjovt og få venner med andre i lejren.

På nogen festivaler må du gerne medbringe musik til din camp, det kan være en soundboks eller en mindre bluetooth højttaler – eller hvad du finder passende.

Ligeledes kan det også være tilladt at have tilbehør med til at lave sjove druk-konkurrencer som beer pong, øl bowling, ølbong og meget andet sjovt.

Til øl bowling har du primært blot brug for nogle festival stole og en bold.

Læs evt. vores 5 tips til festlige sommer spil.

Sidst men ikke mindst skal du huske at være sikker og passe på dig selv, dine venner og andre. Nyd festivalen på en ansvarlig måde, og vær venlig mod naturen! Hav en fantastisk tid! Glædelig festival!

Vi håber at vi med denne artikel har hjulpet dig til at blive klar til festival – og skulle du mangle noget festival udstyr eller tilbehør, så kig nærmere på alt vores lækre festivaltilbehør – vi står altid klar til at hjælpe dig og give god service!