En undtagelse af synligt LED UV

Vi har tidligere konkluderet forskellen mellem gammeldags UV lys med gaspære og LED UV lamper. Nemlig at den gammeldags gaspære er usynligt i lokalet, mens LED UV afgiver et synlig lys i lokalet, men er der en undtagelse!

Antari mente i 2016, at der var et behov i branchen, for at have den ægte usynlige UV effekt, uden at bruge så meget strøm! Dette problem fik de løst ved at udvikle LED dioder kan der afgive UV stråler ved 365 nm spektrum. Det blevet til serien ‘DarkFX’. 
DarkFX er derfor en serie bestående af en række lamper og styringsenheder der med høj effektivitets LED teknologi leverer et fantastisk effektivt UV lys der er usynlig for det menneskelige øje, og bruger et minimal strømforbrug.

LED dioderne leverer UV lys der har en top-bølgelængde på 365 nm, hvilket gør at effekten rammer meget langt, og er usynligt for det menneskelige øje. Det betyder altså at lyset giver den ønskede effekt, uden den blå eller lilla belysning.

Se den store forskel på 365 nm effekten her:

DarkFX 365 nm spektrum

Høj effekt, lav strømforbrug

Disse UV Lamper leverer altså en høj effekt, men stadig med et meget lavt strømforbrug, da det er LED dioder. 
Antari siger selv, at hvis man tænder for en Antari DarkFX lampe i et mørkt rum, er det eneste man kan se, lyset fra UV-aktive genstande der lyser op, og hvis der ingen UV-aktive genstande i det mørke rum, ser man blot et mørkt rum!

Bruger man en almindelig LED UV lampe, vil der være enten et blåt eller lilla lys fra LED UV lampen der lyser op i det mørke rum, fordi det bruger en anden type LED.

Disse lamper er perfekte til diskoteker, og andre store og små steder.
Spar på strømmen, men få stadig det ægte effektive lys til enhver uv fest! 

Hvordan fungere DarkFX UV Lamper?

De fleste UV Lamper fra DarkFX serien kræver en kontrolenhed for at de virker. Du skal bruge en Antari DarkFx Drive 4, som kan håndterer op til 4 DarkFx UV Lamper. Nogle lamper i serien er selvstændige lamper med indbygget styring. Det betyder at kan de kan forbindelses direkte til strøm og DMX.

Lamperne tilsluttes kontrolenheden med 2-ledet kabler (åbne kabler). 
Lamperne får både strøm og data gennem sådan et kabel, hvor du med DMX gennem kontrolenheden kan styre både dimmer og shutter effekt på UV Lamperne.

Med andre ord kan du altså både styre lys styrken og strobe-effekt, så de blinker.
Dette kan ikke lade sig gøre med gammeldags UV gaspærer, men kan dog lade sig gøre i nogen LED UV lamper. 
Er disse funktioner ikke mulige, vil uv lampen lyse med samme styrke konstant.

Se vores udvalg fra Antari DarkFX

DKK 2.499,00

Levering 2-4 dage

DKK 2.499,00

Levering 2-4 dage

ANTARI DarkFX

ANTARI DarkFX Drive 4

DKK 2.499,00

Levering 2-4 dage

ANTARI DarkFX

ANTARI DarkFX Spot 670

DKK 4.599,00

Levering 2-4 dage

Kilder:
Darkfx.antari.com