Hvad er semi permanent hårfarve

Hvad er Semi Permanent Hårfarve?

Semi Permanent Hårfarve er en farve der holder i håret i ca. 2 uger, afhængigt af mærke samt hårets struktur & type. Produktet forsvinder løbende, i takt med at du vasker dit hår. Nogle mærker holder kun 1 uge mens andre kan holde i op til 4 uger, men for at nævne det igen: Din hårtype og hvordan dit hår tidligere har været behandlet, har meget at sige, i forhold til hvordan det vil tage imod semipermanent farve. Du kan få mange forskellige typer hårfarver.

  • Permanent Hårfarve
  • Semi Permanent Hårfarve
  • Skylle hårfarve
  • Toningsfarve
  • Afblegning
  • Farveopfrisker

Her vil vi fokusere på forskellen mellem Semi permanent og permanent.

Semi permanent vs. permanent

Som navnene tydeligt fortæller, så er forskellen i grove træk holdbarheden. Men hvorfor holder den ene længere end den anden? Det kan der være flere forklaringer på. En af grundene kan være, at den permanente hårfarve indeholder alkaliske stoffer, som eksempelvis ammoniak, der går ind og åbner hårfibrene og baner vejen for de nye pigmenter. Det betyder at den permanente hårfarve trænger helt ind i håret og derfor ikke kan vaskes/skylles ud. For at den permanente hårfarve kommer ud af håret, skal det altså vokse ud, eller bleges af solen. Nogle permanente hårfarver indeholder dog et stof der gør at hårfarven ikke bliver bleget af solen, hvilket gør at farven har en meget lang holdbarhed.

Det betyder altså at der er mange stærke stoffer i den permanente hårfarve, som er skadeligt for håret. Nogle af disse stoffer kan desværre også findes i Semi Permanent hårfarve afhængig af mærke, så sørg altid for at gå efter mærker der er fri for ammoniak og peroxid – Så slipper du for hårskader og katastrofer!

Hårfarve der beskytter og plejer håret

PaintGlow har lavet en Semi Permanent Hårfarve, der er fri for ammoniak og peroxid og holder til ca. 10 vaske. PaintGlow’s Semi Permanent hårfarve er ved hjælp af overlegne produkter og unikke hårformel, dybt konditionerende, hvilket betyder at dit hår faktisk plejes og beskyttes samtidigt med at du farver det.

Vi har selv prøvet den flere gange og den holder typisk 3-4 uger, afhængig af hvordan man passer og plejer håret. Hårfarven er af højeste kvalitet og leveres klar til brug, det vil sige at den er blandet på forhånd og leveres i en tube med 70 ml. hårfarve – klar til at påføre i håret, så du ikke skal tænke over blandingsforhold og andre besværlige ting!

Hos Xtravagant.dk har vi PaintGlow’s hårfarve i 12 forskellige, lækre farver. Se dem her.

Herunder kan du se resultater af farverne: Flamingo Pink og Purple Fury.

Se hvordan vi bruger og påfører hårfarven