Må knæklys smides i skraldespanden ?

Hvad gør jeg med brugte Knæklys?

Du har lige holdt en stor fest, hvor I har brugt knæklys i massevis, fordi knæklys bare giver en fed effekt til enhver fest. 
Der ligger nu utallige knæklys på borde og på gulvet – men hvad skal du gøre ved dem ?

Du ved at knæklys indeholder farlige kemiske væsker, men skal de samles og sorteres, så du kan aflevere dem til kemisk affald, eller skal du bare smide dem i almindelig husholdningsaffald, kan de genbruges eller hvad skal du gøre med dem?

Det kan være mange spørgsmål og det kan være forvirrende for mange. Men det er faktisk slet ikke så besværligt, som nogen skulle tro.

Overvejer du at genbruge dine knæklys, så læs mere her.

Må knæklys smides i skraldespanden ?

Ja, du må faktisk godt bare smide knæklys i din almindelig skraldespand eller container. Ligger der knæklys udover hele gulvet, så må du godt feje gulvet og smide hele affaldet ud samme sted. Ligger der knæklys på bordet og du bruger engangsdug, så må du godt krølle dugen sammen og smide det væk sammen med knæklysene.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Såvel der ikke må gå hul på knæklys under festen, så må der selvfølgelig heller ikke bagefter. Pas på du ikke kommer til at lave hul på nogen knæklys under oprydningen. Væsken inden i, kan forårsage pletter der ikke kan fjernes.