Rave maling til rave fest

Hvad er rave maling?

Rave maling er en tyk fluorescerende maling, der lyser op, når det kommer under UV Lys. Mange kender det mere som UV Maling, og er altså præcis det samme. Rave maling er, sammen med Knæklys, det primære tilbehør til enhver rave fest, uanset om det er på efterskolen, gymnasiet, på natklubben, i forsamlingshuset – eller hvor det måtte være.
Rave fester er præget af neon farver tilbage fra disco og neon tiden, gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne, og er altså et kæmpe hit blandt unge på skoler rundt omkring i hele verden, og især i Danmark er det en tradition af holde rave fest på både efterskoler og gymnasier, minimum én gang om året. 

6 Neon farver

Hos Xtravagant.dk, har vi UV / Rave maling i 6 forskellige neon farver, nemlig Rød, Gul, Grøn, Blå, Orange og Pink.
Det er disse 6 neon farver, der går igen i alle vores produkter i vores sortiment. Det gælder både for alle de forskellige typer af Rave party Maling, samt UV Makeup. Nogen produkter, fås også i flere farver.

Brug af Rave maling

Køber du Rave Maling, (Altså ofte kendt som UV Maling), kan du bruge det på både krop, ansigts og tøj. Vi anbefaler at man bruger en hvid t-shirt, når der skal males med rave maling på tøj. Hvidt tøj har nemlig også en selvlysende effekt, på dansegulvet under UV Lamper. Samtidigt kan du bruge den hvide t-shirt som minde fra en god fest efterfølgende.Vores rave maling er vand baseret, og kan derfor nemt vaskes af med vand og sæbe, eller vådservietter.
Det anbefales ikke at bruge det rundt om øjne og læber!

ANBEFALING: Forsøg ikke at vask din hvide t-shirt med malingen på, brug den som minde i stedet for.
Læs mere om det her.

Hvor meget Rave maling skal jeg bruge?

Mængde er altid et stort spørgsmål, og kan være svært at finde ud af. Mængden afhænger naturligvis af hvad din plan er. Skal du blot males lidt i ansigtet, så behøver du ikke ret meget. Skal du males på både krop, ansigts og på tøjet – så har du brug for en større mængde.

For at det skal være nemmere at overskue, har vi lavet en beregner til det.
Beregneren tager udgangspunkt i et gennemsnit pr. person, der har brug for maling til både krop, tøj og ansigt. 
Find beregneren her.