Sådan vælger du den rigtige UV Maling

Skal du arrangere, eller til, en uv fest og skal bruge UV Maling, men ikke ved hvilken uv maling du skal bruge? Så læs med her! Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilken UV Maling der er den perfekte til dit projekt – herunder er listet de 7 mest populære uv maling produkter og beskrevet hvad de hver især er gode til.

De 7 mest populære UV maling

Uanset om du vil lave et flot mønster i ansigtet til en rave fest, dekorere en væg med et unikt kunstværk eller tilføje et strejf af farve til dit tøj, så er der en UV-maling, der passer perfekt til dit behov. Se de 7 mest populære typer herunder.

1. UV Maling 12 ml. – Perfekt til krop, ansigt og tøj

Skal du til en uv fest, og vil du gerne shine lidt ekstra? Så er UV Maling 12 ml. den du skal vælge. Denne maling er nem at påføre og giver en flot glød under UV-lyset. Det er vores absolut mest populære uv maling og fås i 6 forskellige farver. Kast dig ud i et kreativt og farverigt look til næste uv fest!

2. UV Paint Stick 3,5g. – Nem og hurtig

Når du skal til uv fest, så er uv paint stick ligesom uv maling 12 ml. også god til dig. Fordelen ved en paint stick er, at den kan bruges ligesom en tusch. Det er altså super nemt at tegne og skrive med en uv paint stick. Det gør det hurtig og nemt at lave designs eller tekster på både krop og tøj.

3. UV Læbestift 5g. – finish til læberne

Det sidste produkt der er særlig velegnet til brug i ’ansigtet’ er vores UV Læbestift, som selvfølgelig skal bruges på læberne. De fås i 6 forskellige uv neon farver, så du kan vælge lige den der matcher resten af dit look.

4. UV Maling 250 ml. – Ideel til pap, træ og gips

Er du mere den kunstneriske type og vil peppe dine kreationer op med UV-effekt? Så er vores UV Maling 250 ml. det bedste bud. Den klæber godt til overflader som pap, træ og gips og giver en stærk og holdbar UV-effekt. Skab dekorative elementer eller kunstværker, der virkelig skiller sig ud!

5. UV Maling 750 ml. – Til alle overflader

Har du et større projekt eller bare skal bruge uv maling til mange forskellige overflader? Så er vores UV Maling 750 ml. løsningen. Denne alsidige maling klæber godt til alt fra metal, beton, plastik og sten. Samtidigt sikrer den ligeledes en flot glød under UV-lys.

6. UV Spraymaling 400 ml. – Nem og hurtig påføring

Vil du have en hurtig og nem måde at påføre UV-maling på? Prøv vores UV Spraymaling 400 ml. Denne spraymaling kan bruges på alle overflader og giver en jævn og holdbar UV-effekt. Perfekt, hvis du vil dække større områder eller have et mere ensartet resultat.

7. UV Stofmaling 50 ml. – Skab farverige tekstiler

Vil du gerne give dit tøj eller tekstiler et ekstra pift med UV-maling? Så skal du bruge vores UV Stofmaling 50 ml. Den er specielt udviklet til at klæbe godt til stof og give en flot og holdbar UV-effekt. Skab unikke og kreative designs på tøj, gardiner, puder og andre tekstilbaserede produkter! Bemærk, den selvfølgelig ikke kan vaskes af tekstilerne igen – men kan over tid naturligvis blive slidt af.

Tænk over overfladen

Nu har du et bedre overblik over de forskellige typer UV-maling, så du kan vælge den rette maling til dit projekt, uanset om det er til kroppen, ansigt, tøj eller diverse overflader. Tænk både over overfladen, du skal arbejde med, og hvordan malingen skal påføres, når du træffer dit valg. Når du har valgt den rigtige UV-maling, er det tid til at slippe din kreativitet løs og skabe et godt resultat, der vil lyse op under UV lys og samtidigt skabe den rette stemning til festen.

Vi håber at dette har hjulpet dig til at vælge den rette uv maling. Har du andre spørgsmål omkring dit valg eller andet, er du velkommen til at kontakte os via. vores live chat eller email.

Relaterede blogindlæg

Hvad er Rave? (Rave fest)

Hvert år ser vi forskellige festtrends komme og gå, men én trend, der altid synes [...]

Læs mere
10 Kreative Måder at Bruge UV Maling På

Få de 10 kreative anvendelsesmuligheder af UV Maling.

Læs mere
Natminton – Spil badminton om natten med UV Lys

Natminton er et alternativ til badminton og giver spillet en sjov og spændende drejning fra [...]

Læs mere
Hvordan bliver man klar til rave fest?

Her vil vi forsøge at guide dig til, hvordan du bliver klar til at tage [...]

Læs mere
Hvor meget UV Maling skal jeg bruge?

Vores erfaring siger at du skal bruge omkring 8-10 ml. UV maling per person til [...]

Læs mere