Spar penge – Lej udstyr til din fest

Når der skal holdes fest, vil du som mange andre, helt sikkert gerne have en fed fest, men uden at det skal koste alverden.
Der er flere måder at spare penge på, uden at det kommer til at gå på kompromis med festens stemning eller kvalitet.
Læs med her og få tips til at spare penge på din fest.

Lej udstyr til din fest

En af de gode områder at spare penge på, er først og fremmest det udstyr du skal bruge til festen. Holder I privatfest, uanset om det er derhjemme, i et forsamlingshus eller andet sted, så har I helt sikkert brug for udstyr til festen, i form af lyseffekt og lydudstyr.

I stedet for at gå ud og investerer i udstyr til festen, så kan du i stedet vælge blot at leje udstyr, så du ikke ender med at bruge penge på noget udstyr der måske kun bliver brugt én eller få gange.

Når du lejer udstyr, betaler du kun for den tid du bruger udstyret og til langt under den pris det ville koste at købe det.
Det betyder altså, at der er rigtig mange penge at spare.

Ingen depositum på leje af udstyr hos Xtravagant

Nogle steder koster det et depositum at leje udstyr, men hos Xtravagant kører vi som udgangspunkt med udlejning af udstyr uden depositum.

Det skyldes at vi godt ved, at depositum er træls at lægge ud. Mange steder skal man næsten smide samme beløb som hvis man købte udstyret, i depositum.
Man får heldigvis sit depositum tilbage, når udstyret er leveret tilbage i samme stand som man modtog det. Selvom man får sit depositum tilbage, så ved vi også godt, at det er ikke alle der gerne vil holde fest, som har råd til at lægge ud for et stort depositum. Derfor har vi valgt at udleje udstyr uden depositum og stoler på at vores kunder ikke ødelægger vores udstyr.

Når vi vælger ikke at tage depositum, håber vi også på, at endnu flere har råd til at holde en god fest!

Det er nemt og billigt at leje udstyr hos os!

Når du har valgt at du gerne vil leje udstyr til festen, håber vi selvfølgelig at du vil leje det hos os på Xtravagant.dk

I vores udlejning finder du et udvalg af lyseffekter, røgmaskiner og stativer, hvilket er perfekt til enhver fest. 
Det eneste du skal gøre, er at vælge det udstyr du gerne vil leje, klikke ind på det og vælge periode for hvornår du skal bruge det.

Alt vores udstyr har en startpris for 1. dag, og herefter koster det blot et mindre beløb pr. ekstra dag du ønsker at leje det.

Alle priser er inkl. returnering, hvilket betyder at der kommer ingen regninger bagefter på returnering af udstyr.
Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at afhente og levere tilbage selv, eller om det skal sendes frem og retur.

Eksempel på udstyr i udlejning

Herunder i videoen, ser du et eksempel på hvordan din terrasse hurtig kan blive til en kæmpe fest! I videoen er der kun brugt 3 lyseffekt, 1 uv lampe og 1 røgmaskine, samt et stativ.

Spar penge på tilbehør til festen

Er I mange personer der skal holde fest, kan det være en stor fordel at købe tilbehør til festen i pakke-tilbud. Skal I eksempelvis holde rave party, er der ofte mange penge at spare ved at købe rave-pakker, i stedet for at købe uv maling og knæklys individuelt. Det samme gør sig gældende til alle andre temafester, hvor der skal bruges tilbehør. Gå efter pakker og spar penge på den måde.

Hos Xtravagant har vi nogle forskellige rave pakker, der gør det rigtig billigt at holde en uv fest.
Søger du pakke tilbud til andre typer fester, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi helt sikkert sammensætte et tilbud til jer.

Booker du både udstyr og køber dit tilbehør hos os, sparer du samtidigt penge på fragt, da du ikke behøver at handle flere forskellige steder.

Vi ønsker alle en god fest!