UV Maling & UV Makeup – Tips og gode råd

I dette blogindlæg vil du få tips og gode råd til brug af UV Maling og UV Makeup,
så du kan blive klar til rave party! (Du finder inspiration i bunden af indlægget)

UV Maling og UV Makeup bliver mere og mere populært i takt med at rave fester afholdes oftere og oftere i hele Danmark.
Derfor er det også meget forskellige hvordan det bliver brugt – der er ubegrænsede muligheder for at lægge det perfekte rave party makeup – kun fantasien sætter grænsen som man siger!

Langt de fleste vælger at købe nogle tuber UV Maling og bruger det til både krop, ansigt og på en hvid T-shirt. Dette er meget normalt og fungere rigtig godt. Men vil man gøre mere ud af det, så er der et stort udvalg af muligheder inden for rave party og UV Makeup – blandt andet UV Neglelak, UV Læbestift og UV Paint Sticks. Sidst nævnte er meget populært til at lave specielle mønstre / looks i ansigtet. Paint Sticks er mere populære fordi man hurtigt og nemt kan tegne meget præcist. Man kan også vælge at tegne med almindelig UV Maling, enten med fingrene eller med en pensel.

Tips og gode råd til at lægge UV Makeup og UV Maling

For at lave et godt resultat er det smart at gøre brug af de mange muligheder der er. Vi vil her give dig nogle gode råd til at opnå gode resultater med forskellige UV Produkter der er perfekt til rave party.
Når du skal lægge det vildeste UV Makeup, så er der en række UV Produkter vi anbefaler at gøre brug af.

Øjne

Hvis vi starter med øjnene, så anbefaler vi UV Øjenskygge der giver et utrolig godt resultat der får øjnene til lyse kraftigt op, og er nem at påføre. Brug herefter en UV Eyeliner til at give det noget ekstra – vælg en farve der matcher øjenskyggen. Også UV Eyeliner er utrolig nem at bruge og giver et fantastisk resultat på kort tid. Disse nævnte produkter desværre udgået i vores sortiment.

Læber

Læberne er meget iøjefaldende – især hvis du bruger UV Læbestift!
Vi har UV Læbestift i flere farver, så du kan finde noget der matcher resten af dit farvevalg på kroppen.

UV Læbestift er nemt at påføre og holder hele festen – som alle andre UV Produkter.
Med læber der lyser op i UV, kommer du til at skinne til festen og på dansegulvet!

Hænder, Fingre og Negle

Der er vildt mange muligheder for hænder, fingre og negle. Neglene har en glat overflade hvilket gør at de skinner ekstra meget hvis du f.eks. bruger UV Neglelak på dem. UV Neglelak er nem at bruge, og skaber en fed effekt der får dine negle til at lyse kraftigt op og fremstå klart på dansegulvet. Som alle andre neglelak er UV Neglelak også nem at bruge, og du har faktisk kun brug for ét lag neglelak for at opnå et godt resultatet.

På Fingre og hænder er det rigtig nemt at bruge UV Paint Stick, Glow Paint Sticks og almindelig UV Maling.
Fordelen ved at bruge UV Paint Sticks fremfor UV Maling er, at du direkte med en Paint Stick kan tegne og male præcis det du vil, uden at skulle have maling på fingrene eller bruge en pensel til at male med.

Inspiration til brug af UV Makeup og UV Maling

Relaterede produkt kategoier

Vi håber at du fik noget ud af at læse med. Har du været til rave party og opnået et godt resultat med UV Makeup? Vi vil være glade for at modtage det, og så kan du være med til at inspirere andre. Du er også meget velkommen til at dele dette blogindlæg.
Tak fordi du læste med!

Læs også disse blogindlæg: