MILJØVENLIG (CSR)

Vi tænker på miljøet!
Vi genbruger alt hvad vi kan genbruge, og sparer hvor vi kan spare, blandt andet på papir, pap og plastisk, samt andre steder hvor det kan hjælpe miljøet.
Når det er muligt, sørger vi også for at mindske Co2 mængden ved levering af varer, vi forsøger at få større leveringer på lager af gangen, fremfor mange små leveringer.

Vi håber at du sætter pris på vores miljøbevidste valg!
Lad os stå sammen om verdens miljø problemer.

 

Høj kvalitet og sikkerhed

Alle vores produkter lever op til alle EU krav for produkter med anvendelse på hud og sikrer derfor, at det er sikkert at bruge vores produkter på Krop og ansigt. Generelt sørger vi for, at vores sortiment består af produkter af høj kvalitet som er produceret under ordenlige CSR forhold.

Vores produkter er IKKE testet på dyr, og flere af vores produkter er veganske, og dermatologisk testet.

Vi støtter

Bag Xtravagant

Samuel pedersen

Samuel Pedersen
Ejer og grundlægger

Jeg elsker temafester – det er min passion!

Mit navn er Samuel, og jeg har været i fest branchen siden år 2012.
Jeg startede som dj, og har været en del af fest-industrien lige siden!
Jeg startede Xtravagant i 2014 som mobildiskotek og blev i 2017 omdannet til webshop med festartikler med fokus på temafester som rave party og color run.

I dag er Xtravagant forhandler af produkter til enhver fest, særligt med fokus på temafester.
Vi har et stort udvalg af Knæklys, UV Maling, Balloner, Konfetti, effektmaskiner, UV lamper, Outfit, Diskokugler og meget mere!

Det er vigtigt for mig, altid at vi yder en exceptionel kundeservice, herunder hurtig levering, hurtig respons på live chat, mail og telefon og at vi hjælper med at løse et hvert kundeønske, så vidt muligt.