MILJØVENLIG (CSR)

Vi tænker på miljøet!
Vi genbruger alt hvad vi kan genbruge, og sparer hvor vi kan spare, blandt andet på papir, pap og plastisk, samt andre steder hvor det kan hjælpe miljøet.
Når det er muligt, sørger vi også for at mindske Co2 mængden ved levering af varer, vi forsøger at få større leveringer på lager af gangen, fremfor mange små leveringer.

Vi håber at du sætter pris på vores miljøbevidste valg!
Lad os stå sammen om verdens miljø problemer.

 

Høj kvalitet og sikkerhed

Alle vores produkter lever op til alle EU krav for produkter med anvendelse på hud og sikrer derfor, at det er sikkert at bruge vores produkter på Krop og ansigt. Generelt sørger vi for, at vores sortiment består af produkter af høj kvalitet som er produceret under ordenlige CSR forhold.

Vores produkter er IKKE testet på dyr, og flere af vores produkter er veganske, og dermatologisk testet.

miljoe-pakning-badge-150x150

Vi støtter

Bag Xtravagant

Samuel pedersen

Samuel Pedersen
Ejer og grundlægger

Jeg elsker temafester – det er min passion!

Mit navn er Samuel, og jeg har været i fest branchen siden år 2012.
Jeg startede som dj, og har været en del af fest-industrien lige siden!

Jeg startede Xtravagant i 2014, først  som mobildiskotek og omdannede det så i 2017 til en webshop med festartikler, med fokus på temafester som rave party og color run.

I dag er Xtravagant forhandler af produkter til enhver fest, særligt med fokus på temafester.
Vi har et stort udvalg af Knæklys, UV Maling, Balloner, Konfetti, effektmaskiner, UV lamper, Outfit, Diskokugler og meget mere!

Det er vigtigt for mig, altid at vi yder en exceptionel kundeservice, herunder hurtig levering, hurtig respons på live chat, mail og telefon og at vi hjælper med at løse et hvert kundeønske, så vidt muligt.

Historien om Xtravagant Familien

Starten i 2012

Siden 2012 har min passion for fester og underholdning været drivkraften bag mit virke i festbranchen. Det hele begyndte, da jeg sammen med en kammerat startede Discoservice.dk, som senere i 2013 blev omdøbt til UngDisko.dk. Her blev vi hurtigt populære inden for mobildiskotek-branchen med 2-4 jobs næsten hver eneste weekend. Personligt har jeg selv spillet til mere end 500 fester over hele landet som Dj.

rave-fest

Fra 2014

I 2014 tog jeg skridtet videre og stiftede Xtravagant.dk for at skabe et mere eksklusivt og luksuriøst mobildiskotek. I 2017 besluttede jeg dog at trække mig fra diskoteks-branchen og i stedet fokusere på at drive en webshop, stadig i samme navn, Xtravagant.dk. At konvertere Xtravagant fra mobildiskotek til webshop gjorde at jeg fortsat har kunne bidrage til gode fester og give mine kunder den bedste oplevelse, både i form af kundeservice og festoplevelse.

Xtravagant.dk startede med at fokusere på rave fester, med et sortiment bestående af UV Maling, Knæklys og hvide t-shirts. Sortimentet blev hurtigt løbende udvidet og i dag er Xtravagant.dk en stor webshop med tusindevis af festartikler til temafester for ungdomsfester, skolefester og firmafester, samt festivaler og events som Color Run.

xtravagant.dk logo

Fra 2020

I 2020 udviklede jeg PartyHub.dk, som er en hjemmeside med inspiration til temafester, her er målet at inspirere og vejlede festarrangører til at planlægge den bedste temafest. Det kan være alle der skal holde en fest, der ønsker inspiration til en fest, men også særligt en stor hjælp til festudvalg på skoler og i virksomheder.

 

PartyHub-logo-sort

Fra 2022

To år senere, i 2022, stiftede jeg ProParty.dk, ‘et skridt tilbage’ så at sige – til diskoteksbranchen. ProParty.dk er nemlig et komplet mobildiskotek kombineret med Xtravagant.dk, hvor vi tilbyder alt fra lyd, lys og DJ til dekorationer og festartikler til fester, primært i Jylland.

Pro-Party-logo-black-svg

Fra 2023

Sidste nye koncept i Xtravagant familien er kommet til i 2023, hvor vi netop har lanceret PartyStarteren.dk. En webshop med fokus på festivaler, havefester og generelt diverse sommerfester. Her tilbyder vi alt fra ølbong, ølhatte og festivalstole til drukspil og meget mere.

Party-Starteren-logo-med-oelflask-sort

Passion for at skabe de bedste fester

Jeg husker stadig tydelig følelsen af at stå bag Dj pulten til fester over hele landet og skabe en god stemning og oplevelse for gæster. Min store passion for at skabe de bedste fester og give mine kunder en uforglemmelig oplevelse har været drivkraften til at opbygge alt her i Xtravagant Familien, og jeg ser frem til at fortsætte med at bidrage til de bedste fester fremover!