Hvor meget farvepulver skal jeg bruge til et color run?

Når du skal arrangere et color run / farve løb, er det nødvendigt at have den rette mængde farvepulver for at skabe en god oplevelse for alle deltagere, hele ruten igennem, men hvornår sikrer du, at du har nok farvepulveret til arrangementet?

For at hjælpe dig med at finde ud af hvor meget farvepulver du skal bruge til et color run event eller color party / festival event, har vi herunder lavet en beregner du kan bruge til at få et estimat på hvor meget farvepulver eller hvor mange poser farvepulver du får brug for til dit event.

Vi har herunder lavet 2 forskellige beregnere.
Den første er en beregner som du kan bruge til at beregne hvor meget farvepulver du har brug for til at arrangere et color run. I denne beregner beregnes 60 gram pr. person, pr. color point, da vores egen leverandør også anbefaler denne mængde og er med til at give jeres color run det bedste resultat.

I den anden beregner kan du beregne hvor mange poser farvepulver du har brug for til at arrangere en farve fest eller måske en festival, hvor hver deltager skal have en vis mængde farvepulver poser hver. Det er oplagt til udendørs festivaler hvor deltagere kaster med farvepulver foran scenen.

Color Run Farvepulver beregner
 


Farve fest / Festival beregner
 


Hjælp til at arrangere et color run

Typisk anbefales der 20/40/60 gram farvepulver pr. deltager, pr. color point, eller pr. cloud point som vi kalder det hos Xtravagant. Og i dét color run som arrangeres af The Color Run Danmark, er der 5 color points, som er for delt med 1 kilometer mellem hvert sted. Ved disse color points kastes der med én bestemt farve pr. color point, så der er 5 forskellige farver af color points.

Det betyder at du skal sørge for at have farvepulver nok til 5 forskellige steder, hvor deltagerne løber forbi. Og samtidig have nok pr. sted til at der er farvepulver nok til at deltagerne løber/går forbi på forskellige tidspunkter – hver opmærksom på at ikke alle folk vælger at løbe ruten rundt, men mange vælger også at gå turen rundt. Derfor skal du sørge for, at der er farvepulver nok ved hvert color point til, at der både er til at kaste farvepulver på de hurtige der har valgt at løbe, men også at der stadig er farvepulver ved hvert color point når dem der har valgt at gå ruten rundt også kommer forbi.