Hvor meget farvepulver skal jeg bruge til et color run?

Hvor meget skal jeg bruge af farvepulver til at arrangere et color run?

Du står måske med spørgsmål, hvor meget farvepulver skal jeg bruge?
Det vil vi her gerne dig svar på, og vi har lavet nogle beregnere du kan gøre brug af til dit event.

Når du skal arrangere et color run eller farve løb, er det nødvendigt at have den rette mængde farvepulver og udstyr for at skabe en god oplevelse for alle deltagere – hele ruten igennem. Men hvordan sikrer du, at du har nok farvepulver til arrangementet?

For at hjælpe dig med at finde ud af hvor meget farvepulver og udstyr du skal bruge til et color run event eller farve fest / festival event, har vi herunder lavet to beregnere du kan bruge til at få et estimat på hvor meget farvepulver eller hvor mange poser farvepulver, samt antal farvepulver flasker, du får brug for, til dit event.

Den første, er en beregner som du kan bruge til at beregne hvor meget farvepulver du har brug for til at arrangere et color run. I denne beregnes 40-60 gram pr. person, pr. color point. Samtidigt beregner  den også et estimat på hvor mange sprayflasker du får brug for – hvilket er 4-8 flasker pr. color point.

I den anden beregner kan du beregne hvor mange poser farvepulver du har brug for til at arrangere en farve fest eller måske en festival, hvor hver deltager skal have en vis mængde farvepulver poser hver.

Beregn dit forbrug af farvepulver og farvepulver flasker her

Color Run Farvepulver beregner

    

Farve fest / Festival beregner

  
Bestil farvepulver

Hjælp til at arrangere et color run

Typisk anbefales der 20/40/60 gram farvepulver pr. deltager, pr. color point, eller pr. cloud point som vi kalder det hos Xtravagant. Og i dét color run som arrangeres af The Color Run Danmark, er der 5 color points, som er fordelt med 1 kilometer mellem hvert sted. Ved disse color points kastes der med én bestemt farve pr. color point, så der er 5 forskellige farver af color points. Det kan derfor være en fordel at vælge 5 primære farver, når du køber farvepulver.

Det er vigtigt at du sørger for at have farvepulver nok til 5 forskellige steder, hvor deltagerne løber forbi. Og samtidig have nok pr. sted til at der er farvepulver nok til at deltagerne løber/går forbi på forskellige tidspunkter – hver opmærksom på at ikke alle folk vælger at løbe ruten rundt, men mange vælger også at gå turen rundt. Derfor skal du sørge for, at der er farvepulver nok ved hvert color point til, at der både er til at kaste farvepulver på de hurtige der har valgt at løbe, men også at der stadig er farvepulver ved hvert color point når dem der har valgt at gå ruten rundt også kommer forbi.

Det skal du bruge ved hvert color point

Når det kommer til color points, er der selvfølgelig også nogle ting du skal være forberedt på, for at få et godt event. 
Ved hvert color point skal du sørge for at du altid står nogle personer klar til at kaste med farvepulver, og at de er i stand til at kaste det ud over alle deltagere når de kommer forbi. Det kan du gøre ved at udvælge en gruppe personer til hvert sted, som står for at have farvepulver klar til at kaste udover de forbipasserende deltagere. For at opnå en god effekt anbefaler vi at bruge farvepulver flasker der netop er lavet til formålet, da de har en god rækkevidde når du trykker på flasken for at skyde farvepulveret ud.

Vi anbefaler typisk 4-8 farvepulver flasker pr. color point. Hvor du så har nogen personer til at fylde flaskerne, samt nogle personer til at skyde farvepulveret udover deltagerne, når de kommer forbi.

Vores farvepulver flasker er lavet så de har en god skud længde og samtidig kan indeholde helt op til et halvt kilogram farvepulver af gangen.

Relaterede blogindlæg

Farvepulver i håret?

Hvordan fjerner man farvepulver i håret, hvis det har smittet af? Vi guider her hvordan [...]

Læs mere
Idéer til skolens årlige motionsdag

Der er så mange sjove og kreative måder at få alle involveret i motionsdagen på! [...]

Læs mere
Hvad kan man med farvepulver?

Vi får mange spørgsmål hos Xtravagant, om man kan bruge holi powder til forskellige ting.

Læs mere