Idéer til skolens årlige motionsdag

Leder du efter en måde at gøre din skoles årlige motionsdag mere spændende og engagerende på? Hvorfor så ikke prøve noget nyt i år og arrangere anderledes aktiviteter. Der er så mange sjove og kreative måder at få alle involveret i motionsdagen på! Med disse unikke idéer tør vi godt at sige, at motionsdagen bliver en dag, som eleverne gerne vil møde op i skole for at deltage i.

Aktiviter kan ofte være stafetløb, sækkevæddeløb, æg og ske-løb, hulahop-konkurrence, fodbold, rundbold med mere. Men har du nogensinde prøvet at arrangere et color run som aktivitet til jeres motionsdag? Vi ser at flere og flere skoler arrangere dette, for både at gøre motionsdagen til en sjovere oplevelse og til at motivere eventuelle ‘pjækkere’ til at deltage.

Gør motionsdagen til et color run

Overvej at arrangere et Color Run! Denne sjove og unikke begivenhed vil helt sikkert tiltrække flere elever og give dem mulighed for at få motion og samtidig have det sjovt. Et Color Run indebærer, at man løber eller går rundt på en forudbestemt rute, mens man bliver overhældt med forskellige farver undervejs.

Når løbet er slut, kommer deltagerne i mål og ser ud som om, de har været en del af en fantastisk farverig fest – det er virkelig uforglemmeligt! Desuden er det en nem aktivitet at sætte op og kræver kun få ressourcer. Så hvorfor ikke overveje at gøre årets motionsdag bare lidt mere speciel ved at arrangere et Colour Run – Du vil ikke fortryde det!

Hvis du vil have hjælp til at planlægge dit colour run, er du velkommen til at kontakte os – vi er hos Xtravagant.dk eksperter i color run events og leverer årligt farvepulver og udstyr til et utal af private og offentlige events, særligt på diverse skoler.

Motivér alle elever til at deltage i motionsdagen

Elever, der ellers måske ikke ville deltage i motionsdagen, vil være mere tilbøjelige til at deltage i det sjove, når der afholdes et color run. Desuden indebærer et color run event også fysisk bevægelse i form af enten løb, gå, hoppe eller kravle, så I går ikke på kompromis med dagens formål, nemlig motionen.

At løbe en rute, hvor eleverne undervejs bliver dekoreret med farvepulver, giver et element af spænding og sjov. Når deltagerne slutter løbet, er deres tøj og hud dækket af levende farver, som vil minde dem om, hvor sjovt de havde det!

Da denne form for motion ikke er hårdt anstrengende eller overdrevent udfordrende, kan selv de elever, der måske er udfordret i direkte at gå eller løbe, enten midlertidigt eller permanent, muligvis finde en måde at deltage på og være med i det sjove event.

Afslutningsvis kan man sige, at et color run på motionsdagen er en fremragende måde for elever at få noget fysisk aktivitet, sammenhold og samtidig have det sjovt. Det vil helt sikkert få flere elever til at deltage i motionsdagen.

Find alt til jeres event hos Xtravagant.dk

Hos Xtravagant.dk har vi et bredt udvalg af farvepulver og tilbehør, så du kan finde præcis det, du har brug for til at gøre jeres motionsdag, som color run, til en succes. Vi har beregnere på vores farvepulver produkter, som hjælper dig med at finde ud af, hvor meget pulver du skal købe, hvilket gør planlægningsprocessen mere smidig og nemmere. Du kan også læse vores artikel om planlægning af et event.
Gør dig klar til en uforglemmelig motionsdag med alle skolens elever.

Et color run på motionsdagen er en fremragende måde for eleverne at få noget fysisk aktivitet og have det sjovt sammen. Det er også en god mulighed for at skabe sociale bånd og kammeratskab, som er med til at skabe et sikkert og støttende skolemiljø. Det bliver helt sikkert en motionsdag der skaber gode minder og motivere flere til at deltage.

Planlægning af et color run kræver opmærksomhed på detaljer og ressourcer, men vi har hos Xtravagant.dk gjordt tingene nemme med vores store udvalg af farverpulver og udstyr, samt vores særlige beregnere, som gør det nemt at finde ud af, hvor meget pulver du har brug for til jeres motionsdag, baseret på antal deltagere og color points. Med den rette planlægning og forberedelse kan motionsdagen blive virkelig uforglemmelig!

Fordelene ved at afholde et color run er mange – det handler ikke kun om de fysiske fordele. Det handler også om den særlige oplevelse for eleverne og at få sådan en oplevelse med andre øger også fællesskabet på skolen. Desuden vil de skabe varige minder med deres venner, når de krydser målstregen med stil!

Læs også

Hvad er Oktoberfest?

En stor del af os elsker oktoberfester, men hvad er det, hvor stammer det fra, [...]

Læs mere
Fejr 15 år med glædelige minder: Hold en spektakulær fødselsdagsfest til ære for den særlige dag!

At holde en 15-års fødselsdagsfest for en særlig ung person i dit liv er en [...]

Læs mere
5 tips til det perfekte rave party!

Her giver vi dig 5 tips til det perfekte eller vildeste rave party! Disse fester [...]

Læs mere
LED UV vs. ‘Ægte UV lampe’ – Hvad er forskellen?

Vi vil forsøge at gøre dig klog på nogen forskellige UV Lamper. Her fokuserer vi [...]

Læs mere
Sådan vælger du den rigtige UV Maling

Skal du arrangere, eller til, en uv fest og skal bruge UV Maling, men ikke [...]

Læs mere
Idéer til gymnasiefester

På Gymnasier er det populært at holde fester hvor hver årgang har sit eget tema [...]

Læs mere
En undtagelse af synligt LED UV

Antari mente i 2016, at der var et behov i branchen, for at have den [...]

Læs mere
Ansvarlig Bortskaffelse af Heliumflasker

Når festen er slut, og ballonerne begynder at falde, sidder du tilbage med en vigtig [...]

Læs mere
Idéer til en fed nytårsfest

En nytårsfest skal være en god fest og vi vil i denne artikel komme ind [...]

Læs mere