Hvor meget UV Maling skal jeg bruge?

Beregn den rette mængde UV Maling

Vores erfaring siger at du skal bruge omkring 8-10 ml. UV maling per person til en rave fest, til krop og ansigt. De fleste maler også på en hvid t-shirt eller andet hvidt tøj. Til dekorationen af en T-shirt anbefaler vi omkring 10-30 ml. per t-shirt, alt afhængig af hvor tykt lag du maler på.

Til almindelige rave designs i ansigtet med UV Maling som vist på billedet herover, er 8-10 ml. mere end rigeligt pr. person. 

Spørgsmålet om hvor meget UV Maling der skal bruges, er et spørgsmål vi ofte får hos Xtravagant.dk. Derfor har vi valgt at lave en beregner, som du herunder kan bruge. Du skal blot indtaste hvor mange personer der skal dele, og du får herefter svaret med det samme. Beregneren giver dog kun et estimat, men passer i langt de fleste tilfælde.

UV Maling beregnerFordelagtigt at dele med en eller flere venner

Hos Xtravagant.dk har vi UV Maling i tuber af 12 ml. hvilket i princippet betyder at én enkelt tube er nok til én person, men hvem nøjes med én farve? Til rave fest er det vigtigt at der er fyldt med neon farver. Vores UV Maling fås i 6 forskellige neon farver, hvilket jo samtidigt gør det svært kun at vælge én farve!
Vælger I nogle venner at gå sammen om at købe flere farver, så kan I spare penge og deles om mængden og farverne. 

På den måde undgår du, at ligge inde med en tube med en rest maling. Planlæg købet af UV maling sammen med nogle venner og undgå spild, og spar samtidig penge. 

Er I en skole eller mange venner samlet til en rave fest, så overvej at tage et kig på vores rave pakker, og spar penge!

Læs også hvor hurtigt UV maling tørrer og bliv forberedt til en god rave fest allerede nu.