Kan UV maling komme af tøjet?

Kan UV maling komme af tøjet?

Skal du til rave fest i weekenden og er i tvivl om du skal have den dyre kjole på, for hvad nu hvis UV malingen ikke kan komme af? Vi giver dig her alt hvad du skal vide om UV maling og tøj.

UV maling ser super flot ud i UV lys kombineret med bragende elektronisk musik og højt humør. Men det er vigtigt, at du nøje overvejer, hvilket tøj du tager på til rave festen. Malingen kan nemlig være svær at få af i vask.

De fleste typer UV maling er enten vandfaste eller voksbaseret. Det betyder at så længe malingen er våd, kan du være heldig at vaske UV malingen af med vand og sæbe, evt. kombineret med lidt kraftigere midler til pletfjerning. Så snart malingen er tørret, vil den være langt sværere at få af, da den nu tørrer ind i tøjet. Vær derfor forberedt på dette, før du bruger løs af malingen på tøjet. Der er nemlig en risiko for at det ikke kan gå af. Når du først ved dette, hvorfor så ikke give den gas og skabe en flot unik T-shirt dækket med alle regnbuens farver?

Er UV maling allergifremkaldende?

UV maling er på ingen måde allergifremkaldende og er godkendt til at kunne komme på huden. Du skal derfor ikke være bange for at bruge løs af UV malingen i ansigtet og på huden, både på dig selv og dine venner. Malingen kan nemt vaskes af huden med vand og sæbe, og det kan let klares i badet.

Bedste tøj til UV maling

Nu hvor vi har konstateret, at det ikke er sikkert du får UV malingen af tøjet igen, er det ikke den bedste ide at tage din yndlings T-shirt eller kjole på til rave fest. Derfor er der mange der vælger en særlig hvid T-shirt til anledningen. Hvid lyser flot op i UV lyset og skaber sammen med UV malingen den allerbedste effekt til rave festen. Bagefter har du en flot hvid T-shirt med et unikt UV kunstværk på. På den måde får du et evigt minde om en sjov aften med hjem. UV malingen skræller ikke af, så bliver den rigtig flot, kan du endda bruge den til andre rave fester, hvor du jo passende kan eksperimentere med flere farver, som giver den et nyt, flot look.

Hvilken UV maling skal jeg vælge?

Vælg en voksbaseret UV maling i dine yndlingsfarver. Du skal ikke være bange for at være kreativ og skille dig ud med en hel palette af flotte neon farver, som lyser kraftigt op i UV lyset. Det er netop det rave festen handler om! Jo flere forskellige farver, jo bedre! Vores mest populære er denne UV Maling.

Du kan også vælge en UV paint stick, som gør det muligt at skrive og tegne sjove ting på T-shirten. Få dine venner, dem du allerede kender og dem du møder til festen, til at skrive deres autograf på T-shirten, for et helt personligt minde om aftenen. Her kan du se vores rave party maling.